Toerfiets (Giant Ultimo)

Vanaf  14,29 per dag

De Ultimo is werkpaard en luxepaard in één.

LET OP: Minimale huur is 7 dagen!

 

Prijs per dag :maat M (ultimo)
7 - 7 dagen :  14,29 / dag
Prijs per dag :maat L (ultimo)
7 - 7 dagen :  14,29 / dag
2
Afhaaldatum
Retourdatum
Aantal
Categorie:

Beschrijving

De Ultimo is werkpaard en luxepaard in één. Het fraai vormgegeven en robuuste aluminium frame met smooth-welded lasnaden is verkrijgbaar in een damesgeometrie (met lage instap) en deze zorgt samen met de bijzondere kleurstellingen dat de wereld er een stuk vrolijker uitziet.

Het opvallende spaakpatroon en de geïntegreerde koplamp maken het plaatje compleet. Geniet van het comfort van meerdere versnellingen. Kinderzitjes van Yepp passen zonder adapter op de achterdrager.

FAQ

Moet ik zelf mijn band plakken als ik lek rij?
Je bent zelf verantwoordelijk voor lekrijden en het repareren van de band. Al onze fietsen zijn echter voorzien van tubeless banden waardoor de kans op lek rijden heel klein is.

Welke fietsmaat moet ik kiezen?
Wijkt je lichaamslengte een paar centimeter af dan is dit voor een dag (of een paar) geen probleem. Maar dit is de maatvoering ongeveer: Maat S: 155 – 168 cm, Maat M: 165 – 178 cm, Maat L: 175 – 185 cm.

Borg… Hoe werkt dat?
Wij vragen bij afhalen van een fiets een borg. Je krijgt een smetteloze fiets mee (of we bespreken de puntjes). Bij inleveren van de fiets aan het eind van de huurperiode krijg je de borg uiteraard meteen weer terug als de fiets in dezelfde staat is. Bij schade verrekenen we de reparatiekosten eerst met de borg.

Extra informatie

Eigenschappen

Aluminium frame, antilekbanden, Krachtige remmen

Andere suggesties…