Racefiets

Vanaf  50,00 per dag

Deze Giant racefiets heeft een uitgebalanceerd allround rijgevoel dankzij zijn speciaal ontwikkelde frame. De tubeless banden helpen voor een soepel rijgedrag en vermindert de kans op lek rijden. Met deze allrounder kan je klaar voor elk avontuur.

Wil je er helemaal voor gaan? Koop er dan nog wat fietskleding bij in onze shop!

Prijs per dag :maat M
Vrijdag -  50,00
Zaterdag -  50,00
Zondag -  50,00
Maandag -  50,00
Dinsdag -  50,00
Woensdag -  50,00
Donderdag -  50,00
Kortingstarieven
2 - 2 dagen : 20 %
3 - 99 dagen : 33 %
Prijs per dag :maat L
Vrijdag -  50,00
Zaterdag -  50,00
Zondag -  50,00
Maandag -  50,00
Dinsdag -  50,00
Woensdag -  50,00
Donderdag -  50,00
Kortingstarieven
2 - 2 dagen : 20 %
3 - 99 dagen : 33 %
2
Afhaaldatum
Retourdatum
Aantal
Categorie:

Beschrijving

Deze Giant racefiets heeft een uitgebalanceerd allround rijgevoel dankzij zijn speciaal ontwikkelde frame. Een wendbaar stuurgedrag en een snelle acceleratie worden verkregen door een vertrouwenwekkende zitpositie. Om schokken en trillingen te absorberen is het frame voorzien van een innovatieve D-Fuse zadelpen.

De tubeless banden helpen voor een soepel rijgedrag en vermindert de kans op lek rijden. Voor het stuk controle en remkracht zijn er 12mm steekassen en flat-mount schijfremmen gemonteerd. Zo heb je meer controle, of het nu regent of als de weg er niet zo goed bij ligt. Met deze allrounder kan je klaar voor elk avontuur.

Al onze racefietsen hebben tubeless banden, dus minder kans op lek rijden! Een heerlijke lichte aluminium racer met veel comfort!

FAQ

Moet ik zelf mijn band plakken als ik lek rij?
Je bent zelf verantwoordelijk voor lekrijden en het repareren van de band. Al onze fietsen zijn echter voorzien van tubeless banden waardoor de kans op lek rijden heel klein is. Kleine gaatjes worden vanzelf gedicht door de sealant die in de banden zit.

Welke fietsmaat moet ik kiezen?
Wijkt je lichaamslengte een paar centimeter af dan is dit voor een dag (of een paar) geen probleem. Maar dit is de maatvoering ongeveer: Maat M: 171 – 181 cm Maat L: 183 – 193 cm.

Borg… Hoe werkt dat?
Wij vragen bij afhalen van een fiets een borg. Je krijgt een smetteloze fiets mee (of we bespreken de puntjes). Bij inleveren van de fiets aan het eind van de huurperiode krijg je de borg uiteraard meteen weer terug als de fiets in dezelfde staat is. Bij schade verrekenen we de reparatiekosten eerst met de borg.

Extra informatie

Eigenschappen

Aluminium frame, Tubeless banden, Krachtige schijfremmen

Andere suggesties…